Vyhledávání

Kontakt

Katherine Star
Sweet Secret !
https://katherinestar.blbne.cz/

katka.babackova@seznam.cz

Stěhováni po třetí, aneb konečně vysněný pokoj !

17.02.2013 16:43

Tak jsme toho dosáhly ! Po tak dlouhé době ! Po čtyřech letech v Bradavicích ! Máme s Vally pokoj po Daisy. Ano možná jí znáte možná ne. Školu vystudovala, když mi byly v prváku. A ani jsme jí na koleji moc často nepotkávaly. Spíše po  večerce s Jamesem. Další legendou Havraspárské koleje. Že ho neznáte? Jamese Cola a Daisy Hunter byli něco jako dvojka, která chodila po večerce po chodbách Bradavic a odchytávali studenty. Co bylo ale ne nich takový že z nich měl respekt každý víc jak z profesorů? Možná to že to skoro vypadalo jako kdyby vás jedním pohledem měli zabít, ale spíše to že studenty které chodili po večerce ven z koleje tahali do zapovězeného lesa. Ano přesně tam ! No, ale to nemění nic na tom že Daisy nás v podstatě jedinou větou co řekla na účet Caroline Carter ( Ano další pohaslá hvězdička s kterou jsem neměla dobrý vztahy - dokonce se odstěhovala do Krásnuhůlek :D ) a náš život se s Vally změnil. Náš jednný cíl se stal získat její pokoj. Nezdařilo se... Už jsme byly kousek, ale jedna holka nám zabránila se přestěhovat. Já vím možná to vypadá jak kdyby jsme byly posedlé, nebo něco takového. Ale tak to nebylo. Spíš jak kdyby jsme se rozhodly stát se takovou jako byla ona. I proto nemáme tak skvělé vztahy s ostatními v koleji ! Zpět k tématu. Ten POKOJ s Velkým P. Těď sedím na své nové postely. Vally vybaluje a obě zaříme štěstím. Lehla jsem si a porozhlédla se po pokoji. Je tak asymetrický. Postele pravidelně a logicky  uspořádané. Uprostřed dostatek místa na naše ponocování, plánování všeho možného. Na naše věcičky, plakáty na náš "strom" :D Na Karol a Chucka. Vally se mě zrovna ptá kam dáme náš kufr jen na oblečení. Usměju se a ukážu k jedné z postelý.  DOKONALÝ  To je to správné slovo, které ho vystihuje. Když si vzpomenu jak tu měli uspořádané věci Ametten s Aniyah jde mi mráz po zádech. Nic proti nim, ale mi s Vally máme rádi pořádek. Sice to možná nebude celou dobu vypadat takhle. Ale co. Konečně se cítím zase super. Po tom dlouhém utápění ve vlastním smutku. No a abych vás neošidila po tak dlouhém a nudném popisu pokoje. Takže tadáááá takhle vypadá už s našemi věcmi. 

 - Ještě před vybalením *Obrázek je vlepen do deníku*

 

- Poklidný večer v úžasném pokoji * Obrázek je vlepen do deníku*

 

Možná se vám zdá obyčejný. Řikáte si " ježíš čtverec no a co " . Ale povím vám po těch stěhováních co jsme už zažily je tenhle prostě nejlepší.

 

Teď jen zařídit s Vally aby nám vyšel náš plán P [ víc vám neřeknu ;) ]  a aby k nám nechtěly šoupnout nějakou prvačku další rok !

- Katherine *krasopisným písmem*

Diskusní téma: Stěhováni po třetí, aneb konečně vysněný pokoj !

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.